Beleving bij NewYork BarbershopIn Hotel New York, in Rotterdam, bevindt zich een unieke zaak. Een ‘gewoon’ gebeuren als knippen en scheren is daar een concept, een beleving. Ga terug in de tijd en waan je weer een echte heer.
De roots van New York barbershop gaan terug naar 1884 toen het werd opgericht als een traditioneel barbiersbedrijf.

Juist door dit concept vast te houden is New York Barbershop in staat zich te onderscheiden van de gewone kapper.

New York Barbershop, klanten zijn gasten

Robert Lagerman van New York Barbershop geeft aan waar dit onderscheid ligt: “Het bedrijf richt zich op mannen, die wat meer werk willen maken van hun uiterlijke verzorging en niet alleen bij ons komen om perfect geknipt en geschoren te worden, maar ook vanwege de beleving.”

Beleving bij NewYork Barbershop“Onze klanten zien wij als gasten, zij worden dus gastvrij onthaald en verdienen de best mogelijke kwaliteit. Hier wordt dus ook met veel zorg aan gewerkt.” vertelt Robert.

Het is dus een bedrijfstak waar je als bedrijf moet oppassen dat je niet opgaat in de massa.

Ondernemen, met verstand en met gevoel

Robert: “Ondernemen is ook positief bezig blijven met je onderneming en je product.Laat zo nu en dan je gevoel winnen van je verstand, durf risico’s te nemen, blijf bij je plan en blijf jezelf.”

Je hoeft op dit gebied natuurlijk niet altijd het wiel zelf uit te vinden. Een goede tip: “Koop het boekje van Kees Zegers, STARTKAPITAAL, hierin vind je 100 adviezen voor succesvol ondernemen.”

De website van New York Barbershop

Ondanks dat het bedrijf al meer dan 125 jaar bestaat, gaat New York Barbershop met de tijd mee. Internet is zelfs een belangrijk instrument voor de onderneming. Zo hebben ze al 12 jaar een website die regelmatig aangepast wordt.

“Ook is er een webshop, waar wij tal van producten verkopen die al jaren in onze winkel goed verkocht worden en je vindt ons ook op facebook.”, aldus Robert.

De ultieme tip?

Of er nog een goede tip is? “Laat je scheren & knippen bij New York Barbershop, bel dus 010-4853196 en boek een NEW YORKER.”

NewYork Barbershop

101 tips voor
Creatieve Ondernemers

  • Krijg elke zondag een nieuw interview in je mailbox
  • Ontvang het ‘101 Tips voor Creatieve ondernemers!‘ ebook
  • Iedere week inspiratie van creatieve, ondernemende mensen

* verplicht veld