Vroeger wilde ik journalist worden. Op mijn kamer maakte ik krantjes. Ik volgde het nieuws van de wereld op de voet en elke dag om vijf uur kwam er een krantje uit. Had ik die maar bewaard, wat een archief zou je gehad hebben.

Ik ben geen journalist geworden. Wel leerkracht, maar ergens bleef het borrelen. En wat een geluk! Anno 2019 kan iedereen journalist zijn. In zijn eigen niche, over zijn eigen onderwerp.

Bjorn Simmering

Mijn onderwerp is ‘mensen’. Mensen boeien mij. Inspireren en fascineren. Daarom ben ik met deze website gestart. Om te ontdekken welk verhaal zij te vertellen hebben. Creatieve, inspirerende en ondernemende mensen. In de breedste zin van het woord.

Wat drijft ze, wat boeit hen en waar worden ze blij van? Dat zijn de vragen waar ik naar op zoek ga.

Ik heb een boekje gemaakt met 101 uitspraken van allerlei mensen die ik interviewde. Deze krijg je als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dan krijg je op zondagmorgen een mooi, nieuw, vers interview in je postvak…

Mocht jij een verhaal hebben wat de moeite van het vertellen waard is. Dan hoor ik het graag. Wie weet ga ik jou vragen voor een interview!

Bjorn

Laat je inspireren met 101 Quotes

  • Krijg elke zondag een nieuw interview in je mailbox
  • Ontvang het ‘101 Quotes van Ondernemers & Bloggers‘ ebook helemaal voor niks
  • Iedere week inspiratie van creatieve, ondernemende mensen

* verplichtebook