Jasper en Ilse, twee enthousiaste Dordtenaren, vinden dat er wel wat meer leven in brouwerij mag komen in hun stad, Dordrecht. Ze kennen elkaar via Van Horen Zien en houden er van om creativiteit in Dordrecht (en omstreken) te stimuleren.

Pluk de Woensdag is voor hen de ideale manier om kleine ondernemers aan bekendheid te helpen én om Dordrecht te laten zien hoe het ook kan!

Lifestyle markt in Dordrecht

Pluk de Woensdag is een lifestyle markt in Dordrecht, waarvan op 1 mei 2013 de volgende editie zal plaatsvinden.

Pluk de Woensdag

Pluk de Woensdag! Een middagje lekker slenteren over dé lifestyle markt van Dordrecht. Mode, interieur, accessoires, kunst en vintage, en dat midden op het Statenplein in Dordrecht.

En wat is een lifestyle markt zonder een hapje eten en een sfeervol muziekje op de achtergrond? Een verfrissende smoothie, een vers stukje worteltaart of een lekker hartig hapje terwijl je geniet van een akoestische set van een lokaal talent.

In de meivakantie

1 mei 2013 is uiteraard op een woensdag, midden in demeivakantie. De kids zijn dan lekker vrij, dus die mogen ook gewoon mee. Naast de Dordtenaren die een middagje de stad in gaan, zijn er ook veel dagjesmensen en toeristen die komen genieten van de historische binnenstad en al het andere dat Dordrecht te bieden heeft.

Jasper en Ilse: “De binnenstad van Dordrecht is al jaren een toeristische trekpleister, waar wij als lifestyle markt maar wat graag van profiteren. Het Statenplein is centraal gelegen, een plek waar veel mensen dagelijks overheen lopen of langs moeten. En waarom dan niet even een rondje lopen over een leuke, hippe lifestylemarkt?”

Meer dan 30 ondernemers

Op ‘Pluk de Woensdag’ zijn meer dan 30 ondernemers van verschillende aard en met allerlei producten te vinden. Denk aan Catootje, LIF en de koffiekever.

1 mei 2013, zet het vast in je agenda. En nu nog hopen op een heerlijke lentezon!

101 tips voor
Creatieve Ondernemers

  • Krijg elke zondag een nieuw interview in je mailbox
  • Ontvang het ‘101 Tips voor Creatieve ondernemers!‘ ebook
  • Iedere week inspiratie van creatieve, ondernemende mensen

* verplicht veld