De winter lijkt misschien niet het juiste seizoen voor eten uit je eigen tuin. Maar de winter is juist wel het seizoen van lekker eten. Juist in deze tijd is het een goed idee om stil te staan bij verantwoord eten, en dat dit lekker kan zijn bewijst een prachtig online magazine, smultuin.

Magazine op de iPad

Dit magazine wordt gemaakt door Claudia Reina en ik werd bij het zien van dit bijzondere tijdschrift wel erg enhousiast. Wat een plezier om met mijn iPad door het fraai vormgegeven blad te bladeren.

Het is dus een magazine wat alleen maar digitaal te verkrijgen is, maar dat is juist bij dit tijdschrift een meerwaarde. De links die in een artikel worden genoemd zijn direct aan te klikken. De digitale afbeeldingen zijn een lust voor het oog en er is geen advertentie die het geheel verstoord.

Artikelen, columns en nog meer

Het magazine bevat vele artikelen zoals columns, dagboekverhalen, recepten, recensies en leuke adressen.
Een mooi verhaal wat menigeen zal aanspreken is het verhaal van Anna’s winterfavorieten wat een fijne mix is tussen goed geschreven teksten, mooie plaatjes en lekkere recepten.

Ook een fraai artikel over de kastanje, met een bladzijde uit 1750, is de moeite van het, onderuitgezakt voor de open haard lezen, meer dan waard.

Boek ‘Onze Smultuin’

Claudia Reina heeft al een boek geschreven wat ‘Onze Smultuin’ heet. Dit tijdschrift is geschreven naar aanleiding, of in het verlengde van het boek. Juist de mooie combinatie die Claudia kan leggen tussen je eigen tuin en recepten die je daar van kunt maken vormen een bewonderenswaardig geheel.

Ik ben geen tuinier en koken vind ik wel leuk, maar daar stopt het ook. Met dit tijdschrift zou je je rubberlaarzen aantrekken, een dikke jas aandoen en je schop de grond in steken zodat je dezelfde passie kunt voelen die Claudia Reina op een mooie manier naar boven haalt.

Abonneren en losse nummers

Je kunt je abonneren op het tijdschrift via de website. Wellicht wil je eerst een los nummer proberen. Dat kan ook. Een abonnement kost € 27,50 per jaar, voor 12 nummers. Een los nummer kost maar € 2,50.

Exclusief voor de lezers van MeneerSimmering.nl is er nu een speciale aanbieding! 3 keer E-Magazine SMULTUIN voor slechts € 4,50. Stuur een mailtje naar emagazinesmultuin@gmail.com en geef in de mail aan dat het gaat om ‘de aanbieding van meneersimmering’.

http://www.smultuin.nl
http://twitter.com/smultuinnl
Abonnement aanvragen per email

101 tips voor
Creatieve Ondernemers

  • Krijg elke zondag een nieuw interview in je mailbox
  • Ontvang het ‘101 Tips voor Creatieve ondernemers!‘ ebook
  • Iedere week inspiratie van creatieve, ondernemende mensen

* verplicht veld